Voice over IP

Uw VoIP

Zelf volledig de controle

Wil je zelf volledig de controle hebben over je telefonie omgeving en je bereikbaarheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ons telefonie platform zo gebouwd dat deze door zowel de gebruiker als de telecombeheerder heel eenvoudig zelf is in te richten. Immers wij geloven erin dat elke gebruiker zelf moet kunnen bepalen hoe het bedrijf, een afdeling of collega bereikbaar wil zijn.

Door de verschillende functionaliteiten kun je als beheerder van een bedrijf heel gemakkelijk bepalen hoe je op afdeling en persoonsniveau bereikbaar wilt zijn. Uiteraard bieden wij alle functionaliteiten die je van een uitgebreide telefooncentrale mag verwachten, maar ons platform kan nog veel meer! Naast de traditionele “plastic” telefoon bieden wij ook de mogelijkheid om vanuit je PC of laptop te bellen, via een App op je telefoon of tablet en via een simkaart. Ongeacht welk toestel of device je gebruikt je bent en blijft dus gewoon bereikbaar zoals jij dit wil.

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan een van onze winkels!

"

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

Hoe werkt het?

Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.