Abonnement met Smartphone

Welcom

Uw wensen en gebruik

Bij Welcom bent u niet aan één provider of telefoonfabrikant gebonden en dus kiest u niets minder dan het abonnement dat perfect aansluit bij uw wensen en gebruik. Want met ons zeer ruime aanbod aan abonnementen én smartphones, is de ideale combinatie altijd voorhanden en daar helpen wij u graag bij. Kan uw huidige telefoon nog een rondje meer? Dan adviseren wij een Sim Only abonnement. Bent u toe aan een nieuw, voordelig abonnement mét telefoon? Ook dan bent u bij Welcom aan het juiste adres.

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan een van onze winkels!

"

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

Alle keuze voor uw nieuwe smartphone

Welcom bij Bosselaar is gespecialiseerd in de merken Samsung en Apple.

Samsung
Zoekt u een voordelig model uit de Samsung A-serie? Of liever het topmodel uit de Samsung S-serie. In onze winkel kunt u ze allemaal bewonderen en testen. Wij geven dan graag advies welk model het beste bij u past.

Apple
Het merk Apple kan al jarenlang rekenen op een groot aantal fans bij zowel de consument als de zakelijke gebruiker.

De iPhone is daarom ook niet meer weg te denken uit onze samenleving. Elk jaar rondom de maand oktober komen er nieuwe modellen uit en deze zijn dan uiteraard als eerste bij ons te verkrijgen.

Er zijn verschillende modellen van de iPhone te verkrijgen. Neem contact met ons op om te horen welke modellen nu actueel zijn. In onze winkel kunt u ze allemaal bekijken.

Forza Refurbished
Apple wordt geroemd om de uitstekende kwaliteit, maar de hoge prijs schrikt veel mensen af. Bij Forza Refurbished haal je het beste van Apple voor een scherpe prijs in huis. De Forza iPhones en iPads zijn tot 60% voordeliger en even goed als nieuw. En omdat ze het grootste assortiment van de Benelux hebben, vind je gegarandeerd een goede deal met 2 jaar garantie en gratis nieuwe oplader.

Wat zijn refurbished Apple-devices?
Refurbished is het controleren, renoveren en schoonmaken van een product. Met behulp van speciale software, ervaren technici en professionele apparatuur brengen ze elke iPhone en iPad terug in nieuwstaat. Hierbij worden tientallen technische punten onder de loep genomen. Forza beschikt als één van de weinigen over het Keurmerk Refurbished. Dit houdt in dat zij een professionele- en financieel gezonde aanbieder zijn, waar jij refurbished Apple-devices van de hoogste kwaliteit kunt kopen mét garantie.

Welcom bij Bosselaar is al jarenlang een van de grootste resellers van Forza Refurbished iPhones!

Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.