Alle providers, alle keuze

Welcom

Altijd wat te kiezen

Bij Welcom heeft u altijd iets te kiezen. Wij zetten namelijk iedere dag alle aanbiedingen van alle providers voor u op een rij. Zo kiest u altijd het ideale abonnement op basis van uw behoeften en wensen. En dus: welke factoren vindt u belangrijk wanneer u een Mobiel-abonnement kiest? Welke bundels sluiten het beste aan bij uw wensen en persoonlijke gebruik? Wij helpen u graag aan een abonnement dat voldoet aan uw wensen en waarbij kwaliteit, functionaliteit en betaalbaarheid voorop staan. In een vrijblijvend adviesgesprek brengen wij uw wensen uitgebreid in kaart, zodat wij u een passend advies kunnen doen.

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan een van onze winkels!

"

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

Welcom bij alle keuze uit alle providers

ODIDO
ODIDO Is ontstaan in september 2023, door het samenvoegen van de merken T-Mobile en Tele2 Mobiel. Een nieuwe naam betekent een nieuwe start en ook nieuwe abonnementen. Zo zijn er nu meerdere unlimited abonnementen verkrijgbaar met diverse internetsnelheden. Uiteraard zijn er ook diverse andere abonnementen mogelijk en zo is er voor elke klant wel een geschikt abonnement samen te stellen. Ook zijn er diverse voordelen te behalen door te combineren met een Odido thuis abonnement voor internet, TV en vast bellen. Heeft er daarnaast iemand op hetzelfde adres als u een unlimited abonnement bij Odido dan betaalt u voor een unlimited abonnement nog slechts € 20 euro per maand.
 Bij Odido maakt u gebruik van het supersnelle 5G netwerk tot wel 1 Gbit/s.
Daarmee kan u eindeloos muziek luisteren, video’s kijken waar u maar wilt!

KPN
KPN is de grootste aanbieder van Nederland op het gebied van mobiele telefonie. Daarmee geniet u met KPN dus rekenen op een betrouwbaar en stabiel netwerk! Bij KPN krijgt u. Het razendsnelle 4G-netwerk geeft klanten vandaag de dag zorgeloos toegang tot de online wereld. Maar ook voor 5G bent u bij KPN aan het goede adres: iedere nieuwe KPN-klant of iedereen die zijn of haar contract verlengt krijgt automatisch toegang tot 5G, het snelste mobiele internet van nu. En met KPN-Hussel combineert u gemakkelijk Mobiel met Internet, TV, Bellen en Entertainment voor extra korting.

Vodafone
Als een van de grootste telecomproviders ter wereld, kiest met Vodafone snelheid en bereikbaarheid, maar ook flexibiliteit; het uitgebreide Vodafone-portfolio met veel keuze in bel- en databundels biedt u de gelegenheid haarfijn te bepalen wat u per maand wilt uitgeven. Met Vodafone profiteert u bovendien van gratis 5G voor die extra snelle internet-ervaring. Combineer uw abonnement daarnaast met Ziggo Internet en TV voor thuis en profiteer van non-stop gratis extra’s zoals: extra kortingen, meer data en een gratis entertainmentpakket naar keuze.

Ben
Waar Ben voorheen een echte Sim Only-aanbieder was waar je terecht kon voor een spotgoedkoop abonnement met goede voorwaarden, hebben zij inmiddels ook een breed assortiment in telefoons uit het budget-segment. Dit zijn toestellen voor een ieder die niet de nieuwste smartphone hoeft, maar wel een toestel met veel telefoon voor je geld en dus: topkwaliteit voor een schijntje van de originele adviesprijs. Als klant van Ben maakt u bovendien gebruik van het T-Mobile-netwerk: het best geteste én snelste netwerk van Nederland!

Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.