Internet, tv en bellen

Uw Welcom

Onafhankelijke aanbieder

Welcom is uw onafhankelijke aanbieder, ook voor Internet, TV en Bellen. Bij Welcom kiest u namelijk uit alle Internet, TV en Bellen providers die beschikbaar zijn op uw adres,. Onze ervaren adviseurs zijn natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste acties, maar daarnaast ook van de laatste ontwikkelingen in uw gemeente, zoals de beschikbaarheid van glasvezel of de plannen daaromtrent.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn nemen wij bij het afsluiten van een Internet, TV en Bellen-pakket eerst uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen en zo een goed beeld te krijgen van het pakket dat het beste bij u past. Zo bent u altijd verzekerd van een uitgebreid en persoonlijk advies dat perfect aansluit bij wat u zoekt.

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan onze winkel!

"

Slim combineren

Slim combineren betekent veel voordeel. Steeds meer providers bieden naast Internet, TV en Bellen ook Mobiel aan. En dat biedt bespaarkansen voor u. Want wanneer u Mobiel met Internet combineert, profiteert u van vele voordelen zoals kortingen, gratis data of extra entertainmentpakketten. Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de winkel en wij bekijken samen welke bespaarmogelijkheden u heeft.

Welcom Overstapservice

Overstappen is voor veel mensen een behoorlijke drempel. En dat begrijpen we heel goed. De rompslomp van het overstappen is vaak een reden om bij het huidige pakket en de huidige provider te blijven. Zonde! Gelukkig is overstappen zo gebeurd met de Overstapservice van Welcom: uw overtap van A tot Z geregeld. Zo bekijken we samen wat de beste deals zijn voor uw huishouden en regelen uw overstap. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd! En wanneer het tijd wordt om uw abonnement weer te herzien, houden wij u uiteraard op de hoogte van nieuwe bespaarmogelijkheden.

Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.