Contact met Bosselaar

Contact opnemen

Persoonlijk contact is het beste

Wij vinden: persoonlijk contact is het beste contact. Daarom werken wij niet met afstandelijke callcenters of chatboxes, maar nemen in onze winkel graag extra de tijd om u uitgebreid en persoonlijk te helpen. Dus wees Welcom bij Bosselaar.

Welcom bij Bosselaar is gevestigd in winkelcentrum de Eglantier in de wijk de Maten. De Eglantier is één van de grootste wijkwinkelcentra in Apeldoorn. Met ruim zestig winkels en een grote diversiteit kan iedereen hier terecht. Tevens parkeert u hier gratis met de auto!

Welcom bij Bosselaar
De Eglantier 119
7329 DC Apeldoorn
Telefoon: (055) 303 0997

Bereik ons via WhatsApp op (06) 8222 2272

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan onze winkel!

"

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

Gert Bosselaar

Gert Bosselaar

Eigenaar

Joey van den Tweel

Joey van den Tweel

Bedrijfsleider

Mika Lievenstroo

Mika Lievenstroo

Telecomspecialist

Pedja Kuiper

Pedja Kuiper

Telecomspecialist

Gerrit Weenink

Gerrit Weenink

Telecomspecialist

"
Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.