Bosselaar Onbeperkt Service Pakket

Onze service

Wij helpen u graag!

Profiteer van ons onbeperkte service pakket!

Wij worden vaak om hulp gevraagd bij allerlei probleempjes met de smartphone of tablet.

Er wordt steeds meer met de smartphone gedaan zoals whatsapp, email, bankieren, shoppen, nieuws lezen en het weer bekijken.

Tevens wordt er steeds meer van ons gevraagd om met de smartphone te doen zoals inloggen op je DigiD en het gebruik van de Coronachecker om bijvoorbeeld ergens naar binnen te kunnen.

De paniek is dan ook vaak groot als er iets niet werkt!

Uiteraard zijn wij dan de aangewezen persoon om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring weten wij altijd een antwoord te vinden op elke vraag of een oplossing te bedenken voor elk probleem.

Om het voor je makkelijker te maken om bij ons binnen te lopen met je vragen en/of problemen hebben wij het Onbeperkt Service Pakket bedacht.

Of je telefoon (of tablet) nou bij ons gekocht is of niet, voor een eenmalig bedrag van slechts € 29,99* kunnen wij jou 2 jaar lang helpen!

Is je smartphone defect en moet deze naar de reparateur? Met het Onbeperkt Service Pakket krijg je dan gratis een gelijkwaardige leen telefoon en zetten wij ook al je gegevens over.

*Exclusief kosten van benodigde materialen en reparatiekosten bij schade

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan een van onze winkels!

"

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

"
Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.