Wij staan voor service

Onze service

Wij zetten een extra stap

Welcom staat voor service: wij zetten graag een extra stap voor onze klanten. Want of het nu gaat om Mobiel, Internet & TV of Energie; onze adviseurs helpen u aan een vliegende start en staan ook na uw aankoop altijd voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dus kom langs in één van onze winkels of bel ons op. Wees Welcom.

 

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan onze winkel!

Goede service

Goede service is: alles in het werk stellen uw aankoop tot een succes te maken. Dat begint met een goed advies op maat, maar uit zich ook in het zetten van een extra stap, zoals: het instellen van uw nieuwe telefoon, het overzetten van uw data (berichten, contacten, apps, foto’s) of het op maat maken van uw simkaart. Maar wij gaan verder, want ook na uw aankoop bent u altijd Welcom in de winkel voor extra of aanvullend advies over uw aankoop. Denk hierbij aan: vragen over een vol telefoongeheugen, inzicht in uw dataverbruik of het instellen van een wifinetwerk in huis. Onze ervaren medewerkers helpen u er graag mee. Goede service tovert een lach op uw gezicht, en daar worden wij blij van. 

Reparatie

Defect aan uw telefoon of tablet? Ook dan komt u naar Welcom. Een goede reparatie is altijd nog voordeliger dan een nieuw toestel. Wij helpen u daarom graag verder; snel en voordelig. Ook als u uw telefoon niet bij ons gekocht heeft. Wij hebben de onderdelen van de meest voorkomende reparaties standaard op voorraad en kunnen we u in veel gevallen direct helpen. En duurt het toch wat langer? Dan helpen wij u graag verder met een leentoestel om de tijd te overbruggen. Bij het ophalen laten wij u zien hoe de reparatie is en welke garanties hierop van toepassing zijn. En wilt u de kans op schade in de toekomst beperken? Kies dan gelijk even een goed hoesje of screenprotector voor extra bescherming. Voorkomen is immers altijd voordeliger dan repareren. 

Verzekeringen

Wist u dat u uw telefoon gemiddeld 150 keer per dag gebruikt? Hoe voorzichtig u ook bent, dan is de kans op schade natuurlijk best hoog. Gelukkig is uw telefoon (of tablet) met de servicepakketten van Welcom snel en goed verzekerd voor een vast bedrag per maand. Zo bent u met een telefoonverzekering van Welcom bij breuk-, waterschade of diefstel verzekerd van een voordelige of zelfs kosteloze reparatie. Nu al vanaf € 5,49 per maand! En dat is toch een fijn gevoel. Kom langs bij uw Welcom in de buurt, we vertellen u er graag meer over.

Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.