Uw mobiele telefoon

Uw Welcom

Altijd een advies op maat

Welcom is uw onafhankelijke telecomspecialist in de buurt. Dat betekent dat u bij Welcom alle keuze heeft: u kiest uit niet een, maar uit alle providers. Met zoveel keuze is uw ideale abonnement altijd binnen handbereik, maar kan de zoektocht ook uitdagend zijn. Daarom komt u naar Welcom. Want uw Welcom-adviseur zal altijd eerst samen met u, uw wensen in kaart brengen en op basis daarvan pas naar de opties kijken. Zo bent u altijd verzekerd van een uitgebreid en persoonlijk advies dat perfect aansluit bij wat u zoekt.

"

Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan een van onze winkels!

"

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

"
Kom langs bij Welcom bij Bosselaar
Bij Welcom bij Bosselaar bent u verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult. Tip: maak een afspraak en verzeker uzelf van een tijdstip waarop we u kunnen helpen.