Nieuw bij Apple: de iPhone 13 en de iPhone 13 mini! Beschikbaar in de vijf kleuren die u hierboven kunt zien.

De telefoons behouden dezelfde groottes als de iPhone 12 en de 12 mini (6.1 inch & 5.4 inch), alleen is de iPhone 13 iets dikker. De iPhone 13 en iPhone 13 mini hebben een grotere batterij gekregen ten opzichte van hun voorgangers, hierdoor kunt u langer genieten van de nieuwe telefoon.
De toestellen beschikken over een nieuwe A15 chip, waardoor het toestel een stuk sneller is en ook energiezuiniger.

Er wordt steeds meer opgeslagen op toestellen en daarom heeft Apple de volgende keuze gegeven voor het interne opslag: 128GB, 256GB en 512GB.

Naast de binnenkant is er ook nog iets veranderd aan de buitenkant. De camera’s staan nu diagonaal van elkaar, dit is beter voor de resultaten van de foto’s. De camera heeft nu ook een verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zult u minder beweging zien tijdens het filmen. Ook is er sprake van verbeterde HDR, hierdoor komen foto’s nog mooier, helderder en kleurrijker op uw toestel. Tijdens het filmen kan u gebruik maken van theatermodus, hiermee kunt u hele professionele films maken met uw eigen smartphone. De camera wisselt met deze modus eenvoudig van focus, zo kan je net als met een professionele filmcamera mooie shots maken.

Het display heeft in de nieuwe iPhone 13 serie de beschikking over een hogere helderheid. Hierdoor zult u makkelijker buiten in de zon het display nog kunnen zien. De balk bovenin de iPhone is smaller geworden. Hierdoor krijgt u meer display.

Zoals u ziet en leest is er genoeg veranderd, als u meer informatie wilt bent u meer dan welkom in de winkel.