Daar is die dan! De nieuwe iPhone 13 pro en de iPhone 13 pro max. Het meest krachtige toestel van Apple tot nu toe! De toestellen zijn te krijgen in de kleuren die u hierboven kunt zien.

De telefoons behouden dezelfde groottes als de iPhone 12 pro en de 12 pro max (6.1 inch & 6.7 inch), alleen is de iPhone 13 pro iets dikker. De iPhone 13 pro en iPhone 13 pro max hebben een grotere batterij gekregen ten opzichte van hun voorgangers, hierdoor kunt u langer genieten van de nieuwe telefoon. De toestellen beschikken over een nieuwe A15 chip, waardoor het toestel een stuk sneller is en ook energiezuiniger.

Er wordt steeds meer opgeslagen op toestellen en daarom heeft Apple de volgende keuze gegeven voor het interne opslag: 128GB, 256GB, 512GB en 1TB.

Naast de binnenkant is er ook nog iets veranderd aan de buitenkant. De camera heeft nu een verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zult u minder beweging zien tijdens het filmen. Ook is er sprake van verbeterde HDR, hierdoor komen foto’s nog mooier, helderder en kleurrijker op uw toestel. Tijdens het filmen kan u gebruik maken van theatermodus, hiermee kunt u hele professionele films maken met uw eigen smartphone. De camera wisselt met deze modus eenvoudig van focus, zo kan je net als met een professionele filmcamera mooie shots maken. Als laatste heeft de telefoon nu een 9X digitale zoom, de 12 Pro had 6X digitale zoom.

Het display heeft in de nieuwe iPhone 13 serie de beschikking over een hogere helderheid. Hierdoor zult u makkelijker buiten in de zon het display nog kunnen zien. De balk bovenin de iPhone is smaller geworden. Hierdoor krijgt u meer display. Verder heeft het scherm nu promotion, hierdoor zijn bewegingen op het scherm nog vloeiender.

Zoals u ziet en leest is er genoeg veranderd, als u meer informatie wilt bent u meer dan welkom in de winkel.